Blogpagina van D'Longueville

Casual Chique met D'Longueville

De lente doet zijn intrede. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe D’Longueville collectie. Wat geeft het een gelukzalig gevoel om naar buiten te kunnen zonder al die extra kleren te hoeven aantrekken. Laat u inspireren en geef uw garderobe een frisse boost. We zorgen er steeds voor dat onze collectie de juiste items bevat voor elke gelegenheid.

04/11/20

De wereld van Italiaanse stoffen

Voor het hoofdhuis werd een historisch gebouw gekozen om rust, comfort en gezelligheid te creëren. Het is de ambitie van D’Longueville om een plek te creëren waar gasten op een ongedwongen manier hun maatpak kunnen kiezen.

04/11/20

Een maatpak die aan al uw wensen voldoet

Een trouwpak is niet zomaar een pak, het is één van je belangrijkste outfits. Het is tegelijkertijd een zeer intensief en creatief proces waarbij we de individualiteit van onze klant tot in de kleinste details weerspiegelen. Gemaakt in de mooiste stoffen…

15/01/21

Costumier en CEO Kristof D'Hondt

Kristof D’Hondt (°1982) richtte op zijn 24ste zijn eigen bedrijf op, gespecialiseerd in hoogwaardige, gepersonaliseerde beroepskledij voor de horeca. Dankzij zijn ervaring als maître D in de horeca kende hij de noden van de sector als geen ander. Geïnspireerd door..

18/12/20

Het verhaal achter D'Longueville

Maison D’Longueville is een jong, dynamisch modehuis met een unieke aanpak. Private tailoring, dat was het uitgangspunt van Maison D’Longueville. En dat wordt ook de rode draad voor de toekomst. Private tailoring gaat verder dan een maatpak, het is een…

04/11/20
Back to Top