Slide

UW TROUWKOSTUUM OP MAAT

Trouwen in een maatpak van D'Longueville

Een trouwpak is niet zomaar een pak, het is één van je belangrijkste outfits. Het is tegelijkertijd een zeer intensief en creatief proces waarbij we de individualiteit van onze klant tot in de kleinste details weerspiegelen. Gemaakt in de mooiste stoffen en tot in de kleinste details afgewerkt volgens uw wensen. Het niveau van Savile Row, met de gulle en warme West-Vlaamse gastvrijheid erbovenop. 

Wordt de designer van jouw eigen trouwpak

Elk trouwkostuum van D’Longueville wordt op maat gemaakt in een hoogstaand Italiaans atelier, waar ambacht en kwaliteit de norm is. Het is een plezier om ons, samen met de bruidegom, in de rol van een ontwerper te zien treden en vervolgens een mooi resultaat te bereiken.

Klanten kunnen er ook voor kiezen om de binnenkant van hun kostuum te laten personaliseren. Dit kan door de naam in de kraag te borduren of te kiezen voor een speelse of stijlvolle stof aan de binnenkant.

De gepaste accessoires maken het af

Alleen het beste is goed genoeg tijdens de mooiste dag van je leven. Een pak maken we, naast de traditionele voering en stofkeuze, helemaal af met de gepaste accessoires. Wij houden graag rekening met alles, van parelmoer knopen en kraagvoering tot het borduren van namen of initialen en schoenen. Bovendien kan een D’Longueville horloge uw look net dat beetje extra geven!

De gepaste schoen

Bij Maison D’Longueville kan u genieten van de exclusieve service van Santoni. Deze biedt u de mogelijkheid om een ​​unieke, hangemaakte schoen te creëren, in een selectie van kleuren naar keuze. Kristof en z’n team lichten u graag in hoe een kwalitatieve Italiaanse schoen met gepatineerd leder gemaakt wordt.

Dassen, pochetten, strikjes,…

Om uw look tot in de puntjes af te werken, biedt D’Longueville accessoires aan die onder eigen label geproduceerd worden in de beste ateliers van Europa. Zoals zijden dassen, pochetten en vlinderdassen in een waarer van motieven en kleuren. Als u het wil, borduren we uw initialen of uw logo erop.

Een D’Longueville horloge

De horloges van D’Longueville liggen helemaal in de lijn van “Private Tailoring”: de klant kan kiezen uit verschillende wijzerplaten en kan een persoonlijke boodschap laten graveren in de zichtbare binnenring van het horloge. Subtiele details zoals het reliëfmotief in de wijzerplaat, geïnspireerd op klassieke kostuumstoffen, de wijzers in de vorm van naalden en de secondewijzer in de vorm van een draad, verwijzen naar de roots van D’Longueville: bespoke pakken.

D’Longueville gaat voor identiteit, jezelf tonen zoals je bent. Het gaat niet om mode, maar om jou. En een tailor made horloge past bij die identiteit.

We hadden het afgelopen jaar het genoegen gehad om onder andere deze suites en families aan te kleden. We danken deze koppels voor het vertrouwen en wensen hen veel liefde in de toekomst! Zie hoe deze mannen schitteren naast hun mooie bruid.

Trouwkostuum samenstellen: een familiaal en feestelijk gebeuren

Het kiezen van een trouwkostuum op maat is een liefdevol en vaak fijn familiegebeuren dat we met veel zorg en plezier van onze klanten overnemen. We maken het voor de bruidegom dan ook graag intens, creatief en feestelijk.

House Of Weddings: onze trouwpartner bij uitstek

In deze blog zetten we onze samenwerking met House Of Weddings graag in de schijnwerpers. House Of Weddings geeft je inspiratie en een betrouwbaar overzicht van de beste huwelijksleveranciers die je nodig hebt om je huwelijk te plannen.

House of Weddings heeft Maison D’Longueville in 2018 het kwaliteitslabel in de trouwbranche toegekend. Daar zijn we uiteraard heel trots op!

“House of Weddings heeft Maison D’Longueville in 2018 het kwaliteitslabel in de trouwbranche toegekend. Vooral het vakmanschap van Kristof en zijn team, en de passie waarmee ze elke gast een kostuum op maat en ervaring op topniveau bieden, overtuigen. Voor 2021 drukt Maison D’Longueville een ambitieus verlangen naar groei uit, waar wij hen graag in bijstaan.”

 

Iris Decreus van House Of Weddings

Pinterest Trouwen

Inspireer je via Pinterest

Inspiratie voor je bruiloft nodig? Pinterest is dé plek voor het plannen van jullie bruiloft & alles over trouwen! Het goede nieuws is dat u ons nu ook in uw overzicht kunt vinden! Kijk naar de preview en doe inspiratie op voor uw toekomstige bruiloft.

Back to Top