Slide

De wereld van Italiaanse stoffen

Het vinden van uw perfecte maatpak begint met een gezellig praatje en het opmeten van de juiste maat. Wij denken altijd mee met onze gasten over het gebruik en voor welke gelegenheden het pak bedoeld is. 

Welkom in de wondere wereld van Italiaanse stoffen. 

Een historisch pand

Voor het hoofdhuis werd een historisch gebouw gekozen om rust, comfort en gezelligheid te creëren. Het is de ambitie van D’Longueville om een plek te creëren waar gasten op een ongedwongen manier hun maatpak kunnen kiezen.

Samen met Interieur Projects  hebben we een prachtig traject doorlopen tijdens het ontwerp en de renovatie van Villa Gernay. De eerste fase heeft in totaal twee jaar geduurd. De tweede fase – de restauratie en renovatie van de tweede verdieping – een klein jaar.

foto kasteel-VillaGernay

Het gevoel moest juist zitten.

Om die gewenste sfeer te creëren, was de keuze van de materialen een belangrijk onderdeel van de renovatie. We kozen voor natuurlijke materialen zoals volle eiken kasten en deuren, onbehandeld leder, vol parket, enzovoort. Waarom? Niet alleen is het gevoel van de stoffen die onze gasten aanraken belangrijk, maar elke mogelijke prikkel moet natuurlijk en ongedwongen aanvoelen.

Elk individu heeft een uniek verhaal te vertellen waar we bij D’Longueville graag naar luisteren en ruim de tijd voor nemen. Kom binnen, neem een kopje huisgemaakte koffie en geniet.

Welkom thuis bij Maison D’Longueville!
Kristof D'Hondt - CEO Maison D'Longueville

Onze persoonlijkheid reikt verder dan het Waregemse

Vanuit Waregem nemen we je graag even mee naar onze boetiek aan de Belgische Kust. Daar is Ward De Ceuninck uw geschikte gastheer en “persoonlijke stylist”.

In onze boetiek gebruikten we dezelfde natuurlijke materialen als in het hoofdhuis in Waregem. Ook hier streven we naar een gezellige sfeer en aangename winkelervaring.

Wist u trouwens dat D’Longueville Knokke al twee jaar bestaat? Hiep, hiep, hoera!

Onze "Chief Happiness Dog"

Ontmoet Laurent VII. Onze “Chief Happiness Dog”. Hij is heel sociaal, lief en heeft een hoog knuffelgehalte. Laurent is al bijna 8 jaar ieders trouwe vriend bij D’Longueville.

Leuk weetje: Laurent blaft nooit en is verzot op dagcrème.

Say hi. 👋

Kijk binnen in ons huis

Enkele weken terug hadden we een leuke, drukke agenda!

We gingen volledig op in het thema van het huwelijk met als resultaat deze geweldige video. 💌

Blijf maandelijks op de hoogte van D’Longueville

Back to Top