Slide

BUSINESS TAILORING

Business Tailoring - Subheader

Business Tailoring

Als bedrijf wil u herkenbaar zijn voor de buitenwereld, zij het bij klantenbezoeken, events of beurzen. U en uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw zaak. Als alle mannen in het bedrijf nu eens hetzelfde stijlvolle pak en das droegen en de vrouwen een elegant broekpak of mantelpak, chemisier en foulard? D’Longueville Business Tailoring stelt u graag een outfit voor op maat van uw medewerkers en uw bedrijf. Uw mensen zullen hun bedrijfsoutfit met fierheid dragen en een opperbeste eerste indruk maken bij uw klanten.

Specifiek voor uw sector

Een passend afscheid verzorgen, dat dient in passende kleding te gebeuren. Sereniteit bewaren met de nodige twist. Laat ons met u meedenken over een stijlvol ensemble die naadloos past bij uw wensen, eisen en huisstijl.

Voor al uw medewerkers, uitvaartleiders, chauffeurs, gastvrouwen en heren selecteren wij graag gerenommeerde kleding uit verschillende prijsklassen.

Business Tailoring van D’Longueville staat er op betrouwbare, sterk en wasbare kleding te voorzien specifiek voor uw sector. Geniet van draagcomfort zonder uw stijl uit het oog te verliezen.

Wij stellen u graag een outfit voor op maat van uw medewerkers en uw bedrijf. Uw mensen zullen hun bedrijfsoutfit met fierheid dragen en een opperbeste eerste indruk maken bij uw klanten.

Artisanaal bakken is voor vele bakkers een passie die om comfort vraagt. Voor koks & bakkers leveren we dan ook graag hoogwaardige en moderne kleding. W ij bieden u een brede selectie bakkerskleding aan die hittebestendig is en ook zeer heet gewassen kan worden. Met extra aandacht voor bewegingsvrijheid en duurzaamheid verzorgt Hospitality Tailoring deperfecte outfit voor uw beroep.

Het vakmanschap van een ambachtelijke slager is voor velen een passie die om comfort vraagt. Voor slagers en traiteurs leveren we dan ook graag hoogwaardige en moderne kleding. Wij bieden u een brede selectie slagerskleding met onderkleding voor in gekoelde ruimtes en kleding die goed ademt voor warmere omgevingen zoals de winkel. Met extra aandacht voor bewegingsvrijheid en duurzaamheid verzorgt Hospitality Tailoring de perfecte outfit voor uw beroep.

“A WAY TO STYLE YOUR COMPANY ”

Back to Top