Slide

HOSPITALITY TAILORING

Hospitality Tailoring - Header

Hospitality Tailoring

De naam klinkt nieuw, het concept is bekend. D’Longueville Hospitality Tailoring vervangt de naam “Dine&Cook”, het bedrijf voor premium horecakledij dat 13 jaar geleden opgericht werd door Kristof. Hospitality Tailoring biedt stijlvol maatwerk voor de horeca.

Een restaurant- of hotelbezoek draait vandaag immers rond totaalbeleving. Alles moet kloppen: van de inhoud én de presentatie op het bord, over het interieur tot de kledij van het personeel. Hier kan Hospitality Tailoring het verschil maken. U beslist hoever u wil gaan in het personaliseren van de outfits. Misschien kan u zich vinden in de stijlvolle collecties van Chaud Devant en Segers waarmee D’Longueville Hospitality Tailoring een partnership heeft. Of misschien wil u een stap verder gaan en outfits laten ontwerpen die helemaal matchen met de stijl van uw zaak. Onze eigen ontwerp- en productieafdeling staat garant voor een snelle en onberispelijke uitvoering volgens uw wensen. We werken al jaren samen met beloftevolle jonge chefs en gevestigde waarden. Op die manier hebben we al heel wat sterren aan ons firmament staan.

“Tot in de perfectie gezocht naar de juiste kledij voor iedere werknemer in ons restaurant. Altijd met de glimlach en met een service op maat.”

Wat onze klanten vertellen

“Team Blanco is heel tevreden van de service en de kwaliteit van Dine & Cook. Jullie hebben een heel vriendelijk team! ok de hemden en kwaliteit van de kledij is heel goed. We zijn nu reeds een jaartje open en alle textiel is nog in perfecte staat. Bedankt!”

” READY TO SERVE IN STYLE”

“True hospitality consists of giving the best of yourself to your guests.”

Back to Top