Over Kristof

Kristof D’Hondt (°1982) richtte op zijn 24ste zijn eigen bedrijf op, gespecialiseerd in hoogwaardige, gepersonaliseerde beroepskledij voor de horeca. Dankzij zijn ervaring als maître D in de horeca kende hij de noden van de sector als geen ander. Geïnspireerd door de boeiende verhalen van ondernemers die hij tijdens zijn job ontmoette, besloot hij zijn grote droom waar te maken. Na een succesvolle start met Dine&Cook – nu Hospitality Tailoring – werd het aanbod uitgebreid met “Business Tailoring”, gespecialiseerd in stadskledij voor bedrijven. De volgende stap werd “Private Tailoring”: maatpakken voor particulieren, van de zakenman tot de bruidegom in spe. Kristof vestigde zich in een prachtig gerenoveerde kasteelvilla in Waregem: Maison D’Longueville was een feit. De D staat voor D’Hondt, Longueville is de familienaam van Kristofs mama.

Ondertussen staat Kristof 13 jaar aan het roer van Maison D’Longueville en deelt hij zijn ervaring en passie met zijn medewerkers, maar ook met jonge starters.

Hij houdt constant de vinger aan de pols bij zijn cliënteel. De vele gesprekken met topchefs, ondernemers en particulieren inspireren hem elke dag om de lat nog hoger te leggen.

Kristof D'Hondt
Kristof & Séraphine D’Hondt
Kristof D'Hondt - Maison D'Longueville
“Mijn concepten vertellen niet alleen de waarde van onze producten, maar vooral de waarde van groei, integriteit, samenwerkingen, vertrouwen en loyaliteit. Het is voor mij een tool om ieders zijn potentieel te bevrijden binnen de onderneming met oog op de mensheid!

Ondernemen is voor mij persoonlijk een emotie dat me slingert van links naar rechts, maar waar ik o zo van hou.
Daarnaast heb ik een ongelooflijke drang te weten hoe onze mind werkt en wat het ons vertelt, samen met ons gevoel. Ook dit vertaalt zich in de manier van ondernemen binnen de D’Longueville groep.” Kristof D’Hondt

Back to Top