Slide

welkom in
ons huis

Contact Maison D'Longueville

Maison D’Longueville: all about Private Tailoring

Maison D’Longueville is een jong, dynamisch modehuis met een unieke aanpak. Private tailoring, dat was het uitgangspunt van Maison D’Longueville. En dat wordt ook de rode draad voor de toekomst. Private tailoring gaat verder dan een maatpak, het is een state of mind. Luisteren naar de klant en een product en service bieden volgens zijn stijl, zijn behoeften en zijn dromen. Daar draait het allemaal om. En als het even kan, deze dromen nog overstijgen. Dit maakt Maison D’Longueville zo apart.

“Ons team bestaat uit doorzetters en go-getters. Kortom: gedreven mensen met een gezonde portie ambitie en met het hart op de juiste plaats.  In elke uitdaging zien we kansen om te groeien. Met de juiste focus, visie en missie slagen we er samen in om doel na doel te bereiken. Elk van ons gelooft sterk in de kracht van het team, met respect voor het talent en de ontwikkeling van ieder individu.”

Pijlers

Maison D'Longueville - Business Tailoring logo
Maison D'Longueville - Hospitality Tailoring logo
Maison D'Longueville - Private Tailoring logo
Maison D'Longeville - Kristof
“Mijn concepten vertellen niet alleen de waarde van onze producten, maar vooral de waarde van groei, integriteit, samenwerkingen, vertrouwen en loyaliteit. Het is voor mij een tool om ieders zijn potentieel te bevrijden binnen de onderneming met oog op de mensheid!

Ondernemen is voor mij persoonlijk een emotie dat me slingert van links naar rechts, maar waar ik o zo van hou.
Daarnaast heb ik een ongelooflijke drang te weten hoe onze mind werkt en wat het ons vertelt, samen met ons gevoel. Ook dit vertaalt zich in de manier van ondernemen binnen de D’Longueville groep.” Kristof D’Hondt

Our team

Kristof D’Hondt

Founder - Owner

Ward De Ceuninck

Store Manager Knokke

Viktor Bultynck

Assistant Store Manager Waregem

Shana De Clercq

Account Manager Hospitality Tailoring

Lisa Galle

Internal Sales

Onze ambassadeurs

Back to Top