Slide

PRIVATE TAILORING

Maatkostuum

Private tailoring

Een pak dat klasse uitstraalt en dat u op het lijf geschreven staat. Gemaakt in de mooiste stoffen en tot in de kleinste details afgewerkt volgens uw wensen. Het niveau van Savile Row, met de gulle en warme West-Vlaamse gastvrijheid erbovenop. Een bezoek aan het hoofdhuis in Waregem of de boetiek in Knokke is inderdaad een beetje thuiskomen. U wordt er ontvangen als een gast, in een cosy kader. Vaste klanten springen zelfs gewoon even binnen, voor een babbel en een koffie.

In alle rust en comfort kledij kiezen die u als gegoten zit. Costumier en zaakvoerder Kristof D’Hondt neemt uitvoerig de tijd om elke klant te helpen met het kiezen van elegante maatpakken en andere stijlrijke kledij.

Sinds kort heeft hij in Viktor Bultynck, discreet en uitermate service minded, de ideale assistent gevonden. Hij heeft een grondige opleiding genoten zodat het maatpak voor hem geen geheimen meer heeft. Viktor is bovendien een uitstekende gastheer en een echte horlogeman. Hij is dan ook de geknipte persoon om alle projecten rond de horloges van D’Longueville op te volgen.

Ward De Ceuninck is de gastheer in de boetiek in Knokke. Hij ontvangt u, begeleidt u bij uw keuze, neemt uw maten op. Hij is uw geknipte “persoonlijke stylist”.

Voor hij in Knokke begon, had hij al verschillende functies binnen Maison D’Longueville bekleed zodat hij de filosofie van het bedrijf door en door kent. Ward is een echte creatieveling en een estheet in hart en nieren. Hij is ook de creatieve man achter de stijlvolle etalages in de boetieks van Knokke en Waregem.

“A TAILOR MADE STORY, JUST ORIGINAL AS YOU ARE.. “ 

IT SUITS YOU

Back to Top