Slide

TAILOR MADE WATCH

Tailor Made Watches - Subheader Tailor Made Watches - Header

Time Tailoring: emotie om de pols

Omdat Kristof zelf een echte horlogeliefhebber is en die passie deelt met heel wat klanten, besloot hij in 2018 om een eigen horloge te ontwerpen en te laten produceren in een gerenommeerd Zwitsers atelier. Het concept ligt helemaal in de lijn van “Private Tailoring”: de klant kan kiezen uit verschillende wijzerplaten en kan een persoonlijke boodschap laten graveren in de binnenring van zijn horloge. Subtiele details zoals het reliëfmotief in de wijzerplaat, geïnspireerd op klassieke kostuumstoffen, de wijzers in de vorm van naalden en de secondewijzer in de vorm van een draad, verwijzen naar de roots van D’Longueville: bespoke pakken.

YOUR TAILORMADE WATCH BY D’LONGUEVILLE

TELLS YOUR PAST, PRESENT & FUTURe

 

Wij gaan voor identiteit, jezelf tonen zoals je bent. Het gaat niet om mode, maar om jou. En een tailor made horloge past bij die identiteit.

The Next Generation

Swiss Movement NGDL2892A2 By Alfred Rochat & Fils.
Diameter: 25,60mm
Height: 3,60mm
Case: 43mm
Gangreserve: 42h
Robijnen: 21
Movement in 1h: 28.800
5ATM
4.900 EUR
DESIGNED BY KRISTOF D’LONGUEVILLE

The Next Generation heeft een opvallend stijlvol design en is geïnspireerd op de meest exclusieve kostuumstoffen. Met een 43 mm stalen kast, een band van exotische leders, het handmatig uitgesneden paisley motief en de half sceleton automate werking maakt dit stuk tot een echte gadget onder de horloge fans.

The iconic

Case diameter: 43,5mm
Case thickness: 10.7mm
Material: 316L stainless steel (1.4404)
Movement: Swiss Movement  ICDL2892A2 / ETA 2892A2
Hands: Are custom made, it represents needle and thread | rose gold-plated 5N (5 MICRONS)
Price: € 3900
DESIGNED BY KRISTOF D’LONGUEVILLE

Kristof ontwierp in 2017 het allereerste Tailor-Made uurwerk van D’Longueville. Een uurwerk samengesteld met een Zwitsers binnenwerk en geassembleerd in België. Hier kiest u werkelijk alles, van horlogeband, tot binnenplaat en om het af te werken kan u binnenin een verstelbare ring laten graveren met een quote, namen van uw geliefde of boodschappen met emotionele waarde.

Back to Top